Anykščiuose sulaikytas parduotuvių stiklus daužęs vyras

Anykščių policijai įkliuvo 25 metų vyras, įtariamas langų stiklų daužymu mieste ir telefono vagyste.

Anykščių policijai įkliuvo 25 metų vyras, įtariamas langų stiklų daužymu mieste ir telefono vagyste.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Anykščių policijai įkliuvo 25 metų vyras, įtariamas langų stiklų daužymu mieste ir telefono vagyste.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 27, 2014, 6:54 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 11:57 AM

Kaip pranešė Utenos apskrities VPK, dar praėjusį trečiadienį Anykščių rajono policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimus, kad buvo išdaužti dviejų parduotuvių, esančių Anykščiuose, bei plaukimo baseino „Bangenis“ langų stiklai, o iš baseino patalpų pavogtas mobiliojo ryšio telefonas.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kitą dieną komisariato pareigūnai gavo pranešimą dėl išdaužtų parduotuvės, esančios Valaukio g., langų stiklų.

Anykščių rajono policijos komisariato pareigūnai, apžiūrėję įvykio vietas, suradę ir užfiksavę nusikaltėlio paliktus pėdsakus bei apklausę liudytojus, operatyviai nustatė įtariamąjį. penktadienį buvo sulaikytas ir apklaustas 25 metų įtariamasis anykštėnas. Apklausos metu įtariamasis prisipažino padaręs minėtas nusikalstamas veikas. Policija aktyviai tiria visus turto niokojimo atvejus mieste, yra nustatyti nepilnamečiai įtariamieji, kurie 2014 metų birželio 8 dieną sudegino rampą Anykščių miesto parke esančioje sporto aikštelėje.

Policija prašo visų gyventojų būti pilietiškais ir nelikti abejingais pastebėjus miesto turto niokotojus, apie tai skubiai informuoti policijos pareigūnus tel. 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.