Šiaulietis troško mylimąją pradžiuginti vogtomis kelnaitėmis

Mylimąją vogtais apatiniais priblokšti ketinęs šiaulietis 55 metų Ričardas Žaglinskis išklausė nuosprendį. Pagreitinto proceso tvarka bylą išnagrinėjęs teismas buvo gailestingas vagišiui – skyrė baudą.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

2014-10-30 16:28, atnaujinta 2018-01-24 02:18

Tekintoju dirbantis šiaulietis spalio 11-osios vakarą nuėjo apsipirkti į netoliese esantį prekybos centrą „Saulės miestas“. Vyriškis buvo kone mirtinai įkaušęs – vėliau alkoholio matuoklis parodė, kad jo organizme buvo 2,9 promilės alkoholio.

Į parduotuvę užsukęs R.Žaglinskis ilgai svirduliavo prie moteriškų apatinių. Įtartinai besielgiantis vyriškis sudomino vaizdo kamerų transliaciją stebinčią apsaugininkę. Netrukus ji pastebėjo, kad pirkėjas grūda į striukės kišenes moteriškas kelnaites.

Įtariamasis vagišius buvo sustabdytas, kai nesumokėjęs praėjo pro kasą. Paaiškėjo, kad R.Žaglinskis turėjo piniginėje pakankamai grynųjų sumokėti už pasiimtas prekes, kurių bendra vertė siekė 147 litus ir 51 centą. Be to, pinigų buvo ir banko mokėjimo kortelėje.

Įkliuvęs šiaulietis teisinosi, kad mintis vogti kilo netikėtai – pamačius, kad apatiniai kainuoja per 20 litų. Su žmona išsiskyręs R.Žaglinskis tikėjosi pikantiška dovana nustebinti savo draugę, tad pagriebė šešerias kelnaites, po porą moteriškų ir vyriškų kojinių.

Kaltės neneigęs vyriškis bėdą vertė alkoholiui, bet toks pasiteisinimas priimant nutartį tapo sunkinančia aplinkybe. Nė karto problemų su teisėsauga anksčiau neturėjęs šiaulietis tekintojas nuoširdžiai apgailestavo,  todėl teismas jam skyrė švelnesnę bausmę.

Iš pradžių R.Žaglinskiui buvo skirta 780 litų bauda, bet ji sumažinta iki 520 litų, nes teisiamasis parą praleido sulaikytas areštinėje.

Prieš teismą dūsavęs vyriškis pasipiktino žurnalistų dėmesiu. „Juk ne žmogų nužudžiau!“ – rankomis veidą dangstėsi šiaulietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.