Automobilio padegėjai Kaune net nebandė slėpti įkalčių

Kaune lyg virusas plinta manija ugnimi bausti nedrausmingus vairuotojus, kurie automobilius palieka ant šaligatvių ir praėjimų. Naktį į pirmadienį tokia lemtis ištiko 26 metų jaunuolį.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2015-01-05 09:14, atnaujinta 2018-01-17 00:59

Vaikinas į namus Pašilės gatvėje grįžo apie 1 valandą ir 1999 metais pagamintą „Alfa Romeo 156“ pastatė prie pat laiptinės durų, kairės pusės ratais užvažiavęs ant šaligatvio.

„Anūkas dar kurį laiką sėdėjo prie kompiuterio, o tuomet išvydome ugnies pliūpsnį“, - pasakojo kauniečio močiutė. Ji su apklotu išlėkė į lauką ir gesino liepsnojantį variklio dangtį.

Mašiną pavyko išgelbėti, tačiau nuo karščio vis tik apsilydė plastikinės variklio detalės.

Gelbėtojai nustatė, kad ant dangčio buvo užmesta deganti medžiagos skiautė, o šalia automobilio stovėjo indas su benzinu ar kitu degiu skysčiu.

Pareigūnai mano, kad ir šį kartą vairuotoją nubaudė kaimynai. Tokių atvejų Kaune būta jau ne kartą. Gruodžio 17-osios naktį Šarkuvos gatvėje buvo sudeginti automobiliai „Toyota Corolla“ ir „Opel Astra“, stovėję prie pat laiptinės durų.

Šią versiją patvirtino ir Pašilės gatvės gyventojai. Pasak jų, vairuotojai nuolat randa už mašinos valytuvų užkištų raštelių su perspėjimais ir net grasinimais, kai automobilis paliekamas ant vejos arba šaligatvio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.