Policija plėšikus sulaikė tą pačią dieną

Penktadienį apie 14.20 val. Kėdainiuose, Janušavos gatvėje, į laidojimo reikmenų parduotuvę įsiveržę trys kaukėti asmenys, dviems grasinant daiktais, panašiais į pistoletus, o trečiajam papurškus pardavėjui į veidą dujų, iš kasos aparato pagrobė 75 eurų.

Du plėšikai buvo greitai sulaikyti, trečias ieškomas.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Du plėšikai buvo greitai sulaikyti, trečias ieškomas.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2015, 4:27 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 12:51 PM

Pareigūnai ėmėsi neatidėliotinų plėšikų paieškos veiksmų ir netrukus Kėdainiuose, Vyturio g., Kėdainių kriminalistai sulaikė du įtariamųjų požymius atitinkančius asmenis, pas kuriuos buvo rasta po 25 eurų (kurie, kaip įtariama, pagrobti iš laidojimo reikmenų parduotuvės) bei 2 ginklai, pirminiais duomenimis, dujinis ir šratinis pistoletai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Ikiteisminį tyrimą perėmė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai. Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.

Vienas iš įtariamųjų anksčiau teistas šešiolikmetis Kėdainių rajono gyventojas, kitas – neteistas, tačiau su policija taip pat reikalų jau turėjęs penkiolikmetis kėdainietis. Įtariamieji sulaikyti 48 valandomis, bus sprendžiamas klausimas dėl kardomųjų priemonių skyrimo.

Trečiasis įtariamasis ieškomas.

Kauno apskrities policija primena: pastebėję daromą nusikaltimą, ką nors įtartina gatvėje, kieme ar prie namų, sulaukę įtartinų skambučių ir pan., bet kuriuo paros metu apie tai praneškite policijai bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.