Sekmadienį Lietuvoje rasti tik keturi netikri eurų banknotai

Policija praneša, kad sekmadienį Lietuvoje rastos keturios įtarimų sukėlusius eurų kupiūros. Trys iš jų - penkiasdešimtinės.

Vilniuje rastas įtarimų sukėlęs 5 eurų banknotas.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Vilniuje rastas įtarimų sukėlęs 5 eurų banknotas.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 12, 2015, 9:02 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 9:18 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, sekmadienį apie 13 val. 50 min. Vilniuje, Prūsų g., parduotuvėje, sulaikytas 37-erių metų vyras, kuris už prekes bandė atsiskaityti galimai padirbta 5 eurų vertės kupiūra. Vyras apklaustas.

Tą pačią dieną apie 14 val. 45 min. Jurbarko r., Pašaltuonio kaime, parduotuvėje, nenustatytos tapatybės vyriškis už maisto prekes bandė atsiskaityti galimai padirbta 50 eurų vertės kupiūra.

Taip pat sekmadienį apie 17 val. 10 min. Klaipėdoje, Taikos pr., parduotuvėje, sulaikytas 47-erių metų vyras, kuris už prekes bandė atsiskaityti galimai padirbta 50 eurų vertės kupiūra. Vyras apklaustas.

Apie 16 val. 52 min. Marijampolės apskrities VPK gautas pranešimas, kad Marijampolėje, Gedimino g., parduotuvėje, 35-erių metų moteris, atsiskaitydama už prekes, pardavėjai pateikė galimai padirbtą 50 eurų vertės kupiūrą. Moteris apklausta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.