Derybos dėl kyšio - lyg aukcionas

Alytaus rajone policijai įkliuvęs girtas vairuotojas rado gelbėtoją - kaltę bandė prisimti keleivis, tačiau policininkai jam surašyti protokolo nesutiko net už pinigus.

Alytiškiai pareigūnams kyšio neįsiūlė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Alytiškiai pareigūnams kyšio neįsiūlė<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 18, 2015, 1:34 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 5:26 PM

Šeštadienio pavakarę Užubalių kaime (Alytaus raj.), kelyje Alytus-Ūdrija policininkai sustabdė automobilį "Opel Astra". Jį vairavusiam 21 metų S.M. buvo nustatytas 1,99 promilės girtumas.

Pradėjus pildyti dokumentus dėl pažeidimo, prie tarnybinio policijos automobilio priėjo "Opel Astra keleivis" 25 metų alytiškis V.R. ir pasiūlė policijos pareigūnams susitarti.

Už tai, kad pareigūnai neužregistruotų šio pažeidimo ir nenuvežtų automobilio, V.R. siūlė duoti 1000 litų, o dar 500 litų atvežtų jo draugas.

Pareigūnams nesileidus į kalbas, keleivis paprašė protokolą dėl vairavimo neblaiviam surašyti jam, o ne automobilio vairuotojui. Jis sakė, jog jei už tokią paslaugą neužteks 1500 litų, su pareigūnais atsiskaitys vėliau.

Derybos baigėsi nesėkmingai. S.M. bus nubaustas už vairavimą neblaiviam, jo gelbėtojas V.R. buvo apklaustas ir išleistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.