Užfiksuoti dar septyni atvejai, kuomet rasta netikrų eurų

Policija praneša apie dar septynis atvejus, kuomet buvo rasta, kaip įtariama, padirbtų eurų. Vienas įtariamas netikrų pinigų platintojas atsidūrė areštinėje.

Užfiksuoti dar septyni atvejai, kuomet rasta netikrų eurų.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Užfiksuoti dar septyni atvejai, kuomet rasta netikrų eurų.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 27, 2015, 9:15 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 11:35 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienį apie 10 val. 25 min. Panevėžyje, Platumų g., inkasuojant pinigus, rastos dvi galimai netikros 50 eurų vertės kupiūros.

Tą pačią dieną apie 9 val. 15 min. Klaipėdoje, Taikos pr., atliekant grynųjų pinigų perskaičiavimą, rasta galimai netikra 50 eurų vertės kupiūra.

Taip pat pirmadienį apie 11 val. Vilniuje, Geležinkelio g., banke, moteris pateikė galimai padirbtas dvi 50 eurų vertės kupiūras.

Apie 14 val. 20 min. Panevėžyje, Laisvės a., banke, 74-erių metų moteris pateikė patikrinti keturis 100 eurų vertės banknotus. Juos patikrinus, kilo įtarimas, kad yra netikri.

Apie 15 val. 19 min. Panevėžyje, Senamiesčio g., parduotuvėje, mergina, atsiskaitydama už prekes, pateikė galimai padirbtą 50 eurų vertės kupiūrą. Mergina, iki atvykstant policijos pareigūnams, iš parduotuvės pasišalino.

Apie 16 val. 50 min. Telšiuose, Kęstučio g., parduotuvėje, 46-erių metų vyras, atsiskaitydamas už prekes, pateikė galimai padirbtą 20 eurų vertės kupiūrą. Vyras uždarytas į areštinę.

Apie 16 val. Kaune, K. Baršausko g., prekybos centro parduotuvėje, kasos aparate, rasta galimai padirbta 50 eurų vertės kupiūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.