Išsekusi prostitutė nualpo policijoje

21-erių šiaulietė, ieškojusi pagalbos pas toje pačioje šeimynoje augusią merginą, pateko į pinkles. Pastogę nelaimės ištiktai draugei suteikusi 18 metų G.D., padedama sugyventinio 28 metų E.B., privertė ją dirbti prostitute.

Seksualiai išnaudota mergina nepakėlė jai tekusių išbandymų.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Seksualiai išnaudota mergina nepakėlė jai tekusių išbandymų.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus („Lietuvos rytas“)

Feb 5, 2015, 8:21 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 2:36 AM

Pasipelnyti iš Aistės (vardas pakeistas. – Red.) ją gyventi priėmusi draugė su savo sugyventiniu nusprendė žinodami, kad anksčiau ši mergina vertėsi prostitucija.

Sąvadautojais tapusi pora netruko užsukti „verslą“: sukūrė anketą interneto portaluose, kuriuose reklamavo lytines paslaugas, ieškojo norinčių pasinaudoti Aistės paslaugomis, priiminėjo jų užsakymus.

Lytinės paslaugos buvo teikiamos su klientais sutartose vietose: viešbučiuose, automobiliuose, pirtyse. Sąvadautojai pasiimdavo pusę Aistės uždirbtų pinigų.

Seksualiai išnaudota mergina nepakėlė jai tekusių išbandymų.

Kelioms draugėms pasiguodusi ir paklausiusi jų patarimų Aistė išdrįso kreiptis į policiją.

Perdavė „Carito“ globai

Prieš keletą dienų Šiaulių apskrities policijos komisariato duris pravėrusi mergina jautėsi nedrąsiai. Aistė buvo taip fiziškai ir psichologiškai išsekusi, jog kalbėdama su pareigūnais net kelis kartus apalpo.

Po merginos pasakojimo Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl pelnymosi iš kito asmens prostitucijos.

Kriminalistai atliko kratą Šiauliuose, Gytarių rajone, esančio namo bute ir sulaikė sąvadautojus.

Lytiškai išnaudotai merginai prireikė ir medikų pagalbos – paaiškėjo, kad Aistė buvo sumušta, ją pykino. Po apžiūros ligoninėje mergina perduota „Carito“ globai.

Dirbo striptizo šokėja

Vienoje Šiaulių rajono šeimynoje augusi Aistė sunkiai kabinosi į savarankišką gyvenimą – pirmąja jos profesija tapo prostitucija.

Vėliau mergina išvyko į Švediją, ten įsidarbino striptizo šokėja. Bet pasibaigus asmens dokumento galiojimo laikui jai teko grįžti į Lietuvą.

Praėjusių metų pabaigoje į Šiaulius grįžusi Aistė neturėjo kur apsistoti, tad apsidžiaugė, kai ją pas save pagyventi priėmė G.D., su kuria augo toje pačioje šeimynoje.

Vieno kambario bute, be Aistės, dar gyveno jos draugė ir pastarosios sugyventinis.

Leido suimti tik vyrą

Pastogę gavusi Aistė neįtarė, kad jos geradariai netrukus taps jos išnaudotojais.

Ikiteisminį tyrimą dėl pelnymosi iš kito asmens prostitucijos pradėję pareigūnai E.B. ir G.D. pareiškė įtarimus dėl prostitucijos organizavimo.

Kūdikio besilaukiančiai 18-metei buvo paskirta su laisvės atėmimu nesusijusi kardomoji priemonė, o už brolio nužudymą jau teistą jos sugyventinį teismas leido suimti dviem mėnesiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.