Įžūlus rusas pačiais bjauriausiais žodžiais keikė policininkus

Trečiadienį apie 20 val. 37 min. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą, kad „Statoil“ degalinėje, Gariūnų g. 45, vaikštinėja rusiškai kalbantis vyriškis ir siūlo vairuotojams nelegaliai įsigyti degalų.

Į konfliktą su policijos patruliais įžūlus rusas įsivėlė „Statoil“ degalinėje.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Į konfliktą su policijos patruliais įžūlus rusas įsivėlė „Statoil“ degalinėje.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-05 14:35, atnaujinta 2018-01-14 01:07

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, atvykę patruliai degalų pardavėją rado ką tik pardavusį 30 litrų dyzelino „Ford Galaxy“ vairavusiam Estijos piliečiui – jį įpylė iš vilkiko MAN bako.

Vilkiko vairuotojas neprisipažino prekiavęs degalais, atsisakė pateikti dokumentus. Maža to, nuo jo sklido alkoholio kvapas, jis pačiais bjauriausiais rusiškais keiksmažodžiais plūdo pareigūnus. Galop pareiškė, kad yra Rusijos pilietis ir patruliai neturi teisės jo tikrinti.

Pasakęs, kad užsirakins savo vilkiko viduje ir niekas jam nieko negalės padaryti, vyras pajudėjo link MAN, o kelią pastojusiam pareigūnui smogė kumščiu į krūtinę. Agresyvų vyrą teko tramdyti dujomis ir kovinių imtynių veiksmais.

Prieš vežant į policijos komisariatą jis atsisakė užrakinti savo vilkiko kabiną. Aiškino, kad su policija nebendraus be Rusijos Federacijos konsulo, bet plūstis ir įžeidinėti nesiliovė, žadėjo atleisti visus pareigūnus iš darbo, sukelti jiems daug problemų.

Įvykio tyrimas tęsiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.