Joniškyje piktadariai degino automobilius

Joniškio policija ieško piktadarių, naktį sudeginusių kelis automobilius.

Per naktį Joniškyje ugnis nuniokojo penkis automobilius.<br>Joniškio PGT nuotr.
Per naktį Joniškyje ugnis nuniokojo penkis automobilius.<br>Joniškio PGT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Feb 5, 2015, 9:22 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 2:28 AM

Naktį į ketvirtadienį, apie vidurnaktį, Joniškyje pastebėta, kad Livonijos gatvės daugiabučio kieme dega du automobiliai. Atlėkę gelbėtojai užgesino užsiliepsnojusius 1992 m. pagamintą „Volkswagen Passat“ ir greta stovintį 2000 m. laidos „Alfa Romeo“.

46 metų joniškietė sakė, kad abu automobiliai stovėjo nenaudojami. Iš vienos mašinos buvo išimtas akumuliatorius, o antrojoje jis buvo atjungtas, tad versija dėl elektros instaliacijos gedimo atkrito.

Ugniagesiai įtaria, kad gaisrą sukėlė piktavalio ranka. Iš pradžių buvo padegta ties „VW Passat“ priekiniu ratu, o po to ugnis išplito. Šeimininkė tikino, kad jai niekas nėra grasinęs. Joniškietė nuostolius įvertino 725 eurais.     

Po poros valandų ugniagesiai skubėjo į daugiabučių kvartalą Melioratorių gatvėje – pranešta, kad dega automobilis  „Mercedes-Benz E400“. 

Nors gelbėtojai atvažiavo greitai, ugnis spėjo nuniokoti 2003 m. pagaminto automobilio variklio skyrių, sudegė priekinės padangos.

Nuo 26 metų joniškiečiui priklausančios mašinos sklindantis karštis apgadino dar du greta stovinčius automobilius. Apdegė 32 metų moterai priklausantis 2014 m. laidos „Seat Leon“  ir 45 metų joniškietės 2002-aisiais pagamintas automobilis „Toyota Avensis Verso“.

Joniškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovai sakė, kad šiemet tai pirmi padegimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.