Policija užregistravo dar 10 pranešimų apie netikrus eurus

Policija praėjusią parą užregistravo dar 10 pranešimų apie aptiktus įtartinus eurus.

Policija užregistravo dar 10 pranešimų apie netikrus eurus.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Policija užregistravo dar 10 pranešimų apie netikrus eurus.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2015, 9:15 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 2:28 AM

Kaip rašoma Policijos departamento pranešime, dar antradienį apie 12 val. Kaune, Savanorių pr., prekybos centre, 69-erių metų moteris, atsiskaitydama už prekes, pateikė galimai padirbtą 20 eurų vertės kupiūrą. Moteris apklausta.

Trečiadienį apie 8 val. 44 min. Kretingos r. policijos komisariatui inkasavimo bendrovė pateikė informaciją apie inkasavimo metu aptiktą galimai padirbtą 20 eurų vertės kupiūrą.

Tą pačią dieną apie 9 val. 15 min. Palangos m. policijos komisariatui inkasavimo bendrovė pateikė informaciją apie inkasavimo metu aptiktą galimai padirbtą 100 eurų vertės kupiūrą.

Antradienį apie 16 val. Kretingoje, Topolių aklg., parduotuvėje, atliekant pinigų inkasavimą, aptikta galimai padirbta 50 eurų vertės kupiūra.

Trečiadienį apie 13 val. 30 min. Vilniuje, Fabijoniškių g., banke, 42-ejų metų moteris, įnešdama į savo sąskaitą pinigus, pateikė galimai padirbtą 20 eurų vertės kupiūrą. Moteris apklausta.

Apie 13 val. 25 min. Vilniuje, Savanorių pr., parduotuvėje, 45-erių metų moteris, atsiskaitydama už prekės, pateikė galimai padirbtą 50 eurų vertės kupiūrą. Moteris apklausta.

Apie 13 val. 20 min. Tauragės apskrities VPK inkasavimo bendrovė pateikė galimai padirbtas dvi 50 eurų vertės kupiūras, gautas inkasavimo metu.

Apie 15 val. 21 min. į Plungės r. policijos komisariatą kreipėsi 45-erių metų moteris, kuri pareiškė, kad sausio mėn. pradžioje Kretingoje, Topolių g., kebabinėje, asmenys atsiskaitydami pateikė galimai padirbtas dvi 50 eurų vertės kupiūras.

Apie 10 val. 15 min. Plungės r. policijos komisariatui inkasavimo bendrovė pateikė galimai padirbtą 20 eurų vertės kupiūrą, gautą inkasavimo metu.

Taip pat, iš inkasavimo bendrovių gauta apibendrinta informacija apie inkasavimo metu aptiktus netikrus euro banknotus: nuo š. m. sausio 20 iki 31 d. pranešta apie 14 tokių atvejų Prienuose, Jonavos r., Kaune ir Kauno r., Marijampolėje bei Jurbarke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.