Milane peilio dūriu į širdį lietuvė nužudė mylimąjį ukrainietį

Italų spauda pranešė apie kraupią dramą Milane, kai 27 metų lietuvė Oksana Murasova nužudė savo sugyventinį 31 metų Ruslaną Bilousą iš Ukrainos.

O.Murasova gyvenimo draugą nužudė virtuviniu peiliu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
O.Murasova gyvenimo draugą nužudė virtuviniu peiliu.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-02-07 16:00, atnaujinta 2018-01-13 20:32

Įtariama, kad pora susiginčijo, kai pavydus gyvenimo draugas pareikalavo, kad lietuvaitė mestų šokėjos darbą viename naktinių klubų. Taip pat aiškėja detalės, kad itin aršią moters reakciją galėjo išprovokuoti ir tai, jog prieš tai vyras iš rankų išmetė jos dukrą, rašo portalas „lastampa.it“.

Vaikui pravirkus, O.Murasova pagriebė virtuvinį peilį, kurio geležtės ilgis 22 centimetrai, ir sviedė į vyrą. Dūris buvo lemtingas – peiliui pataikius tarp šonkaulių, vyras iš karto mirė.

Atvykę policijos pareigūnai rado prie nužudytojo suklupusią moterį, o mažametė jos dukra, kuri matė šiurpaus įvykio detales, tyliai žaidė namuose. Mama su dukra buvo išvežtos į ligoninę, o iš ten perkeltos į specialų sulaikymo centrą, kuriame apgyvendinamos nusikaltimų padarymu įtariamos motinos kartu su vaikais.

Nors anksčiau nėra užfiksuota, kad lietuvė būtų skundusis savo gyvenimo draugo ukrainiečio elgesiu su ja, kaimynai paliudijo, jog jis pavydo scenų nevengė. Lietuvės darbas naktiniame klube, kur ji ne tik šoko, bet ir bendraudavo su klientais, valymo paslaugų įmonėje dirbantį R.Bilousą vertė pavyduliauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?