Nepilnamečiai Alytuje santykius aiškinosi ir peilio dūriais

Vienoje Alytaus švietimo įstaigoje prasidėjęs dviejų penkiolikamečių konfliktas 11 valandą tęsėsi ir Putinų gatvėje prie parduotuvės.

Policijos pareigūnams greitai pavyko išsiaiškinti nukentėjusiojo melą ir nustatyti, kad jis įsivėlė į konfliktą su bendramoksliu.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Policijos pareigūnams greitai pavyko išsiaiškinti nukentėjusiojo melą ir nustatyti, kad jis įsivėlė į konfliktą su bendramoksliu.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Feb 11, 2015, 7:00 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 11:23 AM

Vienas trenkė ranka bendramoksliui, o šis išsitraukė nedidelį peilį ir kelis kartus dūrė juo mušeikai į šlaunį ir sėdmenis.

Į ligoninės priėmimo skyrių atvežtas paauglys su gyvybei nepavojingomis durtinėmis žaizdomis medikams paaiškino, kad jį užpuolė ir sužalojo nepažįstami asmenys.

Susiuvus negilias žaizdas, paauglys buvo išleistas namo gydytis ambulatoriškai.

Policijos pareigūnams greitai pavyko išsiaiškinti nukentėjusiojo melą ir nustatyti, kad jis įsivėlė į konfliktą su bendramoksliu. Abu ketvirtadienį bus apklausti policijos komisariate dalyvaujant tėvams ir psichologui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.