Šaulio karjerą baigęs narkotikų platintojas stos prieš teismą

Teismui perduota nagrinėti trijų jaunų varėniškių, kurie įtariami įsigiję didelį kiekį narkotinių ir psichotropinių medžiagų ir jas platinę Varėnos rajone, byla.

Prieš teismą stos varėniškiai narkotikų platintojai.<br>Alytaus apskrities VPK nuotr.
Prieš teismą stos varėniškiai narkotikų platintojai.<br>Alytaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Feb 12, 2015, 3:05 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 9:46 AM

Šio rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai baigė beveik metrus trukusį ikiteisminį tyrimą, pradėtą pernai kovo 30 dieną.

Tos dienos vidurnaktį kelio Babriškės-Varėna-Eišiškės dešimtame kilometre pareigūnai, jau turėdami duomenų apie neteisėtą narkotikų apyvartą, sustabdė automobilį BMW 320. Jį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas Lietuvos didžiojo kunigaikščio Algirdo mechanizuotojo pėstininkų bataliono, dislokuoto Rukloje, 23 metų šaulys D.B., o kartu važiavo ir metais jaunesnis A.S. Automobilyje po sėdyne buvo rastas vienas užspaudžiamas maišelis su baltos spalvos milteliais.

Netrukus toks pat radinys aptiktas ir sustabdytame „Volkswagen Golf“, kurį vairavo 23 metų A.S. Ekspertizė patvirtino, kad vyrai vežė daugiau kaip 100 gramų metamfetamino.

Kratų metu jų namuose rasta dar daugiau narkotinių medžiagų ir svarstyklės su narkotikų pėdsakais, du litrai naminės degtinės, karinė dūmadėžė „Rokfackla 4“ ir dujinis pistoletas EKOL su šoviniais.

Visi trys Varėnoje ir rajone gyvenantys vyrai buvo areštuoti, o vėliau teismas juos leido suimti. D.B. ne savo noru teko nutraukti šaulio karjerą – jis buvo atleistas iš tarnybos kariuomenėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?