Areštinėje atsidūrė 16-metė, į krosnį suvertusi narkotikus

Vilniaus policijos areštinėje atsidūrė šešiolikmetė mergina. Kai čigonų tabore apsilankė policijos pareigūnai, mergina į krosnį žaibiškai sumetė didelį kiekį narkotikų.

Vilniaus čigonų tabore 16-metė per kratą jos namuose narkotikus sužėrė į krosnį, tačiau pareigūnai kvaišalus sugebėjo iš ugnies ištraukti.<br>V.Balkūno nuotr.
Vilniaus čigonų tabore 16-metė per kratą jos namuose narkotikus sužėrė į krosnį, tačiau pareigūnai kvaišalus sugebėjo iš ugnies ištraukti.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2015, 8:58 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:26 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, ketvirtadienį apie 17 val. 30 min. Vilniaus S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje esančio namo krosnyje rastas plastikinis maišelis, kuriame buvo 64 aliuminio folijos lankstinukai su milteliais, kaip įtariama narkotine medžiaga heroinu.

Įtariamoji 16-metė mergina uždaryta į areštinę.

Policijos pareigūnai į merginos namus Vilniaus čigonų tabore užsuko jau žinodami, kad čia gali būti laikomos narkotinės medžiagos.

Pamačiusi policininkus, nepilnametė visus turėtus kvaišalus žaibiškai sviedė į besikūrenančią krosnį.

Tačiau merginos gudrybė nesuveikė. Pareigūnai spėjo kvaišalus ištraukti iš ugnies. Iš krosnies išgriebti narkotikai tapo įkalčiais šešiolikmetės byloje.

Įvykis tiriamas toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.