Policija išplatino vaizdus, kaip sulaikomas verslininko žudikas

Ketvirtadienį pavakary po dviejų parų nepertraukiamų intensyvių paieškos ir tyrimo veiksmų Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo ir Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybų pareigūnai Klaipėdos miesto pietinėje dalyje sulaikė verslininko Vilmanto Dundulio nužudymu įtariamą asmenį.

Įtariamasis buvo pargriautas ant žemės ir surakintas antrankiais.<br>Policijos nuotr
Įtariamasis buvo pargriautas ant žemės ir surakintas antrankiais.<br>Policijos nuotr
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2015, 9:29 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:11 AM

Labai sunkiam, rezonansiniam nusikaltimui atskleisti buvo pasitelktos ir gausios Lietuvos kriminalinės policijos biuro ir kitų Klaipėdos apskrities VPK padalinių pajėgos. Sulaikant įtariamąjį, dalyvavo Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ kovotojai.

Sulaikomas vyras pasipriešino pareigūnams. Pas jį aptiktas pagrobtas užtaisytas pistoletas ir dar viena dėtuvė su šoviniais.

Klaipėdos apskrities VPK duomenimis, įtariamasis buvu teistas už ginkluotą juvelyrinių dirbinių parduotuvės apiplėšimą. Už 2009 m. rudenį įvykdytą nusikaltimą jam buvo paskirti 4 metai laisvės atėmimo, 2013 m. rudenį 1988 metais gimęs klaipėdietis buvo paleistas iš pataisos namų.

Įtariamasis uždarytas į Klaipėdos apskrities VPK areštinę. Šiandien bus sprendžiamas klausimas dėl pirminio įtarimo sulaikytajam pareiškimo ir kardomosios priemonės paskyrimo.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.