Saugomoje Panevėžio aikštelėje sudegintas bėglio BMW

Iš avarijos vietos Panevėžio r. pasprukęs, tačiau vėliau policijos surastas ir saugomą aikštelę Panevėžyje nugabentas automobilis BMW vėlų sekmadienio vakarą užsiliepsnojo ir sudegė. Įtariama, kad mašina buvo padegta.

Saugomoje Panevėžio aikštelėje sudegintas iš avarijos vietos pasprukęs, tačiau vėliau surastas automobilis BMW.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Saugomoje Panevėžio aikštelėje sudegintas iš avarijos vietos pasprukęs, tačiau vėliau surastas automobilis BMW.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-16 09:18, atnaujinta 2018-01-13 02:29

Kaip pranešė Panevėžio policija, sekmadienį apie 22 val. 40 min., pavojingu visuomenei būdu buvo sugadintas automobilis BMW 530, priklausantis 1956 m. gimusiam vyrui. Policija praneša, kad BMW buvo padegtas.

Pasak policijos pranešimo, automobilis stovėjo saugomoje automobilių aikštelėje Panevėžyje. BMW apie 22 val. 20 min. į aikštelę buvo atvežtas kaip pasišalinęs iš eismo įvykio Panevėžio r.

Įvykis tiriamas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.