Gatvėje vinis barstęs vyras komisariate „visus atleido iš darbo“

Raseinių policija sulaikė vyrą, kuris gatvės važiuojamoje dalyje pribarstė vinių. Atvežtas į policijos komisariatą, vyras užpuolė pareigūną ir „visus atleidęs iš darbo“ atsidūrė areštinėje.

Gatvėje Raseinių r. vinis barstęs vyras komisariate „visus atleido iš darbo“ ir atsidūrė areštinėje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Gatvėje Raseinių r. vinis barstęs vyras komisariate „visus atleido iš darbo“ ir atsidūrė areštinėje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2015, 9:55 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 9:19 PM

Kaip pranešė Šiaulių apskrities VPK, antradienį tarp 16 val. 02 min. ir 18 val. 21 min. Raseinių r., Bardiškių kaime, vyras (gim. 1969 m.) gatvės važiuojamojoje dalyje barstė vinis, siekdamas tyčia sugadinti kitų asmenų turtą ir tokiais savo veiksmais sutrikdė visuomenės rimtį bei tvarką.

Įtariamasis buvo sulaikytas ir atvežtas į Raseinių r. policijos komisariatą. Čia buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Kriminalinės policijos skyriaus kabinete, tyrėjui rašant įtariamojo laikinojo sulaikymo protokolą, šis, šaukdamas, kad visus atleis iš darbo, staiga metė savo mobilaus ryšio telefoną į žemę, o prie jo priėjus tyrėjui, spyrė jam į dešinę koją ir, sugriebęs už dešinės rankos piršto, pradėjo jį sukti, sukeldamas fizinį skausmą.

Tyrėjas kartu su iš gretimo kabineto atbėgusiu kitu tyrėju, panaudoję kovinių imtynių veiksmus ir spec. priemonę – antrankius, įtariamąjį sutramdė.

Tyrėjas kojos blauzdos ir rankos nykščio nubrozdinimus bei rankos piršto lūžį gydosi ambulatoriškai.

Dėl įvykio pradėti du ikiteisminiai tyrimai – dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir dėl pasipriešinimo pareigūnams.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.