Pasieniečių šuo automobilyje aptiko narkotikų

Pagėgių pasieniečiai Šakiuose sulaikė, įtariama, narkotikų turėjusį Šakių rajono gyventoją. Kvaišalus jo automobilyje rasti padėjo vokiečių aviganis Baksas.

Pasieniečių šuo automobilyje aptiko narkotikų.<br>VSAT nuotr.
Pasieniečių šuo automobilyje aptiko narkotikų.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2015, 3:38 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 1:30 PM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, VSAT Pagėgių rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus pasieniečiai, tikrindami informaciją dėl neteisėto narkotinių medžiagų disponavimo, viename Šakių garažų masyvų patikrino 34-erių Šakių rajono gyventojui priklausantį automobilį „Volkswagen Passat“. Kriminalistams tikrinti mašiną padėjo Pagėgių rinktinės kinologas su vokiečių aviganiu Baksu.

Talkinat puikią uoslę turinčiam keturkojui pasieniečiams ilgai ieškoti paslėpto baltos spalvos plastikinio maišelio su, įtariama, augalinės kilmės narkotine medžiaga kanapėmis nereikėjo.

Jis buvo aptiktas prie pavarų perjungimo svirties esančioje dėtuvėje. Maišelyje buvo apie 5 g augalinės kilmės, įtariama, narkotinės medžiagos kanapių.

VSAT Pagėgių rinktinėje dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 2 metų.

Šakių rajono gyventojas po apklausos paleistas. Sulaikytas automobilis saugomas Rociškių užkardoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.