Praėjusią parą rastos septyni įtartini euro banknotai

Policija praneša apie dar šešis atvejus, kuomet buvo rastos septynios įtartinos euro kupiūros.

Policija praneša apie dar šešis atvejus, kuomet buvo rastos septynios įtartinos euro kupiūros.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija praneša apie dar šešis atvejus, kuomet buvo rastos septynios įtartinos euro kupiūros.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2015, 9:31 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 3:57 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, ketvirtadienį apie 6 val. Klaipėdoje, Bijūnų g., bare, 19-metė mergina, atsiskaitydama už bare nupirktus gėrimus, pateikė galimai padirbtą 50 eurų vertės kupiūrą. Mergina apklausta.

Tą pačią dieną apie 13 val. Tauragėje, S.Dariaus ir S.Girėno g., inkasuojant pinigus, rasta galimai padirbta 50 eurų vertės kupiūra.

Taip pat ketvirtadienį apie 14 val. 17 min. Klaipėdoje, Vilniaus pl., degalinėje, 44-erių metų moteris bandė atsiskaityti galimai padirbta 50 eurų vertės kupiūra. Moteris apklausta.

Apie 13 val. Kaune, Laisvės al., banke, 29-erių metų moteris pateikė galimai padirbtą 20 eurų vertės kupiūrą. Moteris apklausta.

Apie 15 val. 08 min. Vilniuje, Ozo g., degalinėje, du asmenys, atsiskaitydami už prekes, pateikė dvi galimai padirbtas 50 eurų vertės kupiūras.

Apie 14 val. Kaune, V.Krėvės pr., prekybos centre, 72-ejų metų moteris, atsiskaitydama už mokesčius, pateikė galimai padirbtą 50 eurų vertės kupiūrą. Moteris apklausta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.