Dovydas Redikas įsivėlė į dar vieną skandalą

23 metų krepšininkas Dovydas Redikas vėl prisidirbo. Kelias dienas gyvenęs prabangiame viešbutyje „Kempinski“, sportininkas išsikraustė nesusimokėjęs. Viešbutis kreipėsi į policiją ir pranešė, kad krepšininkas liko skolingas per tūkstantį eurų.

Dovydas Redikas viešbučiui „Kempinski“ liko skolingas 1047 eurus.<br>D.Umbraso nuotr.
Dovydas Redikas viešbučiui „Kempinski“ liko skolingas 1047 eurus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-07 13:35, atnaujinta 2018-01-04 16:24

Vilniaus apskrities VPK patvirtino, kad toks viešbučio pranešimas iš tiesų gautas antradienį. Tądien apie 10 val. 36 min. viešbučio „Kempinski“ atstovai kreipėsi į policiją ir pranešė, kad Dovydas Redikas (gim 1992 m.) nuo balandžio 27 d. iki balandžio 30 d. buvo apsigyvenęs viešbutyje.

Balandžio 30 d. krepšininkas išsikraustė, tačiau už paslaugas nesusimokėjo. Viešbutis teigia patyręs 1 tūkst. 46 eurų ir 90 euro centų nuostolį.

Viešbučio pranešimas buvo perduotas sostinės 3 policijos komisariato tyrėjams, šie atlieka patikrinimą. Ikiteisminis tyrimas kol kas nepradėtas.

Tai ne vienintelė nemaloni istoriją, į kurią pastaruoju metu įsivėlė Dovydas Redikas. Kovo mėnesį jis visus pribloškė melu apie savo tėvo mirtį. Tąkart krepšininkas išvyko iš Jėkabpilio, Latvijos klubo „Jekabpils“, kuriame tuo metu žaidė, vadovams pasakęs, jog mirė jo tėvas.

„Mes užsakėme skelbimą į laikraštį su užuojauta dėl tėvo mirties ir davėme jam laisvų dienų“, – „Lietuvos rytui“ tuomet pasakojo „Jekabpils“ klubo direktorius Juris Bobrovas.

Išsiaiškinti tiesą padėjo į tariamas laidotuves nuvykęs klubo deleguotas žmogus. Į Kuršėnus jis atsivežė gedulo vainiką ir tikėjosi pareikšti užuojautą, tačiau to daryti neprireikė. 

Po poros savaičių D.Redikas trumpam sugrįžo. Jis nieko per daug neaiškino, tik užsiminė, kad nenori apie tai kalbėti.

Praėjus kuriam laikui, balandžio pabaigoje, visus sukrėtė žinia, kad D.Rediko tėvas iš tiesų dingo. Jis nėra surastas iki šiol.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.