Marijampolėje rasti keturi nauji, bet jau vogti automobiliai

Ketvirtadienį Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai gavo informacijos apie tai, kad bendrovėje „Vildegos terminalas“, esančiame Marijampolėje, Sasnavos g., yra galimai vogtų automobilių.

Marijampolėje rasti keturi nauji, bet jau vogti automobiliai.<br>Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Marijampolėje rasti keturi nauji, bet jau vogti automobiliai.<br>Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2015, 4:29 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 12:22 PM

Kaip rašoma Marijampolės apskrities VPK pranešime, patikrinimo metu pareigūnai minėtame terminale, krovinių tikrinimo vietoje, rado keturis prabangius lengvuosius automobilius („Lexus RX450“, juodos spalvos, galimai 2014 m. gamybos; „Lexus RX350“, mėlynos spalvos, galimai 2013 m.; „Toyota RAV-4“, juodos spalvos, galimai 2014 m. ir „Toyota Prius“, pilkos spalvos, galimai 2007 m.), paruoštus pakrovimui į vagoną.

Nustatyta, kad šie automobiliai, kurie turėjo būti išgabenti į Tadžikistaną, ieškomi kaip pavogti ES ir yra galimai suklastoti jų kėbulo identifikaciniai numeriai (VIN), gamykliniai lipdukai su transporto priemonių techniniais parametrais.

Marijampolės apskrities VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo bei dėl transporto priemonės identifikavimo numerių suklastojimo, neteisėto sunaikinimo ar pakeitimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.