Baldus vežiojančio vyro „Seat“ vos nesusprogdino nepažįstamasis

Naktį į antradienį vienas Klaipėdos, Kalnupės gatvės, gyventojas miegojo neramiai – nenustatyti asmenys bandė susprogdinti jo automobilį.

Į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai, ir „Aro“ vyrai, buvo įvestas planas „Skydas“. Specialistai apžiūrėjo paketą.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai, ir „Aro“ vyrai, buvo įvestas planas „Skydas“. Specialistai apžiūrėjo paketą.<br>R.Žalgevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2015, 7:11 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 5:04 AM

Apie įvykį jam pranešė kaimynas, kuris dirstelėjo pro langą ir pamatė, kaip prie šalimais gyvenančio vyro automobilio „Seat“ prieina nepažįstamas asmuo ir po juo pakiša paketą. Šis skubiai pranešė savo kaimynui.

Vyras įsispyrė į batus ir nuėjo pažiūrėti prie savo transporto priemonės, pasilenkęs pamatė, kad po transporto priemone pakištas paketas.

Pasilenkęs klaipėdietis nufotografavo įtartiną paketą ir apie 0 val. 19 min. iškvietė tarnybas. Pasak vyro, paketas prie automobilio buvo pritaisytas magnetu.

Į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai, ir „Aro“ vyrai, buvo įvestas planas „Skydas“. Specialistai apžiūrėjo paketą.

Vyriškis teigė neįtariantis, kas galėjo iškrėsti tokį pokštą. Esą jis vežioja baldus ir priešų jokių neturi.

Antradienio rytą Policijos departamentas pateikė oficialią informaciją apie šį įvykį. Kaip rašoma pranešime, pirmadienį apie 23 val. 22 min. Klaipėdos apskrities VPK gautas telefoninis pranešimas, kad Klaipėdoje, Kalnupės g., namo kieme, prie automobilio „Fiat Ducato“ vaikšto įtartinas asmuo, kuris buvo palindęs po automobiliu ir, įtariama, kad gali vogti degalus.

Tą pačią dieną apie 23 val. 36 min. policijos pareigūnai po automobiliu pastebėjo pritvirtintą neaiškios kilmės prietaisą, iš kurio kyšojo laidai.

Įtaisas nukenksmintas vandens patrankos pagalba ir paimtos elektrinio įtaiso su maitinimo šaltiniu detalės.

Aplinkybės tikslinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.