Narkotikus joniškietis slėpė kojinėse

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Joniškio rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai tikrindami gautą informaciją sulaikė 22 metų joniškietį pas kurį, asmens kratos metu kojinėse rado paslėptus du paketėlius, kuriuose kaip įtariama buvo narkotinės medžiaga – marihuana.

Narkotikus joniškietis slėpė kojinėse.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Narkotikus joniškietis slėpė kojinėse.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2015, 2:00 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 3:23 AM

Kaip rašoma Šiaulių apskrities VPK pranešime, pareigūnams apklausus minėtą jaunuolį, iš kur ir kaip gavo narkotikų, jis aiškino, kaip ir dauguma, kad pirko Šiauliuose savo reikmėms iš nepažįstamo asmens.

Joniškietis iki šiol policijai nebuvo žinomas. Joniškio rajono kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai pastebi tendenciją, kad pastaruoju metu į neteisėtą kvaišalų apyvartą vis dažniau įsitraukia jauni (kartais ir nepilnamečiai), anksčiau į teisėsaugos pareigūnų akiratį nepatekę asmenys.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Joniškio rajono policijos komisariate dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.