Sulaikyti 6 narkotikus platinę Akmenės rajono gyventojai

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai, po atlikto kriminalinės žvalgybos tyrimo, gavę duomenų apie asmenis, galimai užsiimančius neteisėtu narkotinių bei psichotropinių medžiagų platinimu, sulaikė šešis Akmenės miesto ir rajono gyventojus, įtariamus šia nusikalstama veika.

Sulaikyti šeši narkotikų platinimu įtariami Akmenės rajono gyventojai.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Sulaikyti šeši narkotikų platinimu įtariami Akmenės rajono gyventojai.<br>Telšių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-15 17:19, atnaujinta 2018-01-03 15:46

Kaip rašoma Telšių apskrities VPK pranešime, pareigūnų akiratin dėl galimo disponavimo narkotinėmis medžiagomis pakliuvę asmenys, Akmenės ir Ventos gyvenvietėse sulaikyti po įvykusio, kaip įtariama, narkotikų pardavimo sandorio.

Pas vieną iš sulaikytųjų rasti du paketėliai, su į foliją įpakuota augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama, kanapėmis. Pas kitą narkotikų platinimu įtariamą asmenį rastas ir paimtas plastikinis maišelis, su jame buvusiomis, kaip įtariama, apie 100 gramų narkotinėmis medžiagomis – kanapėmis. Pas pilietį taip pat aptiktos ir elektroninės svarstyklės narkotikams sverti bei jau paruoštos narkotikų dozės.

Pas įtariamąjį narkotikų platintoją atliktų kratų metu, kuriose pareigūnams talkino ir tarnybinis šuo Attilas, namuose rasta ir paimta dar apie 14 gramų platinti paruoštų kanapių bei 365 neteisėtai laikomi įvairaus kalibro šaudmenys, kontrabandinės cigaretės.

Vienas iš narkotikų platinimu įtariamų asmenų, sulaikymo metu pasipriešino ir neteisėtais savo veiksmais sužalojo pareigūną. Šiam asmeniui gresia baudžiamoji atsakomybė ne tik dėl neteisėto narkotikų platinimo, bet ir dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui bei neteisėto disponavimo šaudmenimis.

Dėl minėtų įvykių, Telšių apskrities vyriausiajame policijos komisariate atliekami ikiteisminiai tyrimai. Vienas iš įtariamųjų suimtas, kitiems paskirtos kitos kardomosios priemonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.