18-metis „dėl asmeninių nuoskaudų“ apipylė Ž. Pinskuvienę dažais

Širvintose aštuoniolikmetis dažais apipylė kandidatės į Širvintų merus Živilės Pinskuvienės rinkimį plakatą. Sučiuptas jaunasis vandalas paaiškino, kad taip elgėsi „dėl asmeninių nuoskaudų“, pranešė policija. Tiesa, kokios konkrečiai tai nuoskaudos, neįvardijama.

18-metis „dėl asmeninių nuoskaudų“ apipylė Ž. Pinskuvienės rinkimį plakatą dažais.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
18-metis „dėl asmeninių nuoskaudų“ apipylė Ž. Pinskuvienės rinkimį plakatą dažais.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Ž.Pinskuvienės veikla nepatiko jaunam vaikinui ir jis pasielgė vandališkai.<br>Lrytas.lt nuotr.
Ž.Pinskuvienės veikla nepatiko jaunam vaikinui ir jis pasielgė vandališkai.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

May 29, 2015, 2:33 PM, atnaujinta Nov 25, 2017, 9:06 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, trečiadienį Širvintų rajono policijos komisariato pareigūnai gavo Darbo partijos Širvintų skyriaus pirmininkės pareiškimą, kad sugadintas rinkiminis kandidatės į merus Živilės Pinskuvienės plakatas ant pastato Nepriklausomybės aikštėje – jis apipiltas baltos spalvos dažais, padaryta 80 eurų žala.

Dėl turto sugadinimo buvo pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena.

Pareigūnai, ėmęsi tyrimo, jau kitą dieną nustatė, kad plakatą dažais apipylė aštuoniolikmetis jaunuolis. Asmuo prisipažino ir teigė, kad dažais plakatą apipylė dėl asmeninių nuoskaudų. Kokių nuoskaudų patyrė vaikinas, policija nepaaiškino.

Už tyčinį turto sunaikinimą ar sužalojimą jaunuoliui gresia bauda nuo dvidešimt aštuonių iki aštuoniasdešimt šešių eurų.

 Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su pačia politike, ji tikino, jog iš pareigūnų jokios informacijos nėra gavusi ir apie tai, kad vandalą policija surado, sužinojo tik tik žurnalistų. „Neįsivaizduoju, kas taip galėjo pasielgti... Žinot, kaip su tuo jaunimu būna“, – sakė Ž.Pinskuvienė ir pridūrė, kad nė neįtaria, kas gali turėti asmeninių nuoskaudų. Politikė dar pasitikslino, ar tai buvo vaikinas, ar mergina ir teigė laukianti iš pareigūnų daugiau informacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.