Vievyje ir Elektrėnuose įkliuvo vyrai su narkotikais

Elektrėnų policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus ir Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai po 4 mėnesius trukusio tyrimo Elektrėnuose ir Vievyje sulaikė 7 asmenis, įtariamus narkotinių medžiagų disponavimu.

Elektrėnų policija atlieka ikiteisminius tyrimus.
Elektrėnų policija atlieka ikiteisminius tyrimus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-08 12:08, atnaujinta 2017-11-23 19:07

Pareigūnai, surinkę pakankamai įrodymų apie daromus nusikaltimus ir organizavę slaptą operaciją bei atlikę kratas, Vievyje sulaikė 2 asmenis įsigijusius ir 1 asmenį pardavusį, kaip įtariama narkotikus, Elektrėnuose – 3 pirkėjus ir 1 šių medžiagų platintoją.

Kratų metu rasta, kaip įtariama, narkotinių medžiagų, svarstyklės, pinigai, kaip įtariama, gauti už parduotas medžiagas.

Elektrėnų policija atlieka ikiteisminius tyrimus.

Trakų rajono apylinkės teismas 25 metų vieviškį ir 36 metų elektrėniškį, kuriems pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu, suėmė mėnesiui. Taip pat 10 dienų suimtas ir devyniolikmetis Elektrėnų gyventojas, įsigijęs ir perpardavęs narkotines medžiagas.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja ir koordinuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros 6-asis skyrius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.