Girtuoklių rekordai: 6 prom., 7,76 prom. ir ... 8,32 prom.

Savaitgalį Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus nustebino Tauragės rajono gyventojai, kuriems buvo nustatytas nuo 6 promilių iki 8.32 promilių girtumas.

Girtuoklių rekordai Tauragės rajone: 6 prom., 7,76 prom. ir ... 8,32 prom.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Girtuoklių rekordai Tauragės rajone: 6 prom., 7,76 prom. ir ... 8,32 prom.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 15, 2015, 5:04 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 7:21 AM

Kaip rašoma Tauragės apskrities VPK pranešime, šeštadienį pareigūnai gavę informacijos apie sužeistą vyriškį, nedelsdami nuskubėjo nurodytu adresu, esančiu Tauragės r., Joniškės kaime, kur teko bendrauti su nukentėjusiuoju.

Pareigūnai iškart pastebėjo, kad vyriškis neblaivus, bet alkotesterio rodmenys juos gerokai nustebino. Vyriškis, kuris ganėtinai rišliai bendravo su pareigūnais, įpūtė 8.32 prom. alkoholio.

Vyras pasakojo, kad išgertuvių metu pritrūkęs alkoholio jis ėjo į kaime esančią parduotuvę, kur jį užpuolė ir sumušė jo buvęs bendradarbis.

Kitą dieną pareigūnai sulaukė dar vieno skambučio iš moters, kurią esą mušė jos sugyventinis.

Nuvykus į įvykio vietą Tauragėje, Juodpetrių kaimą, paaiškėjo, kad neblaivi (7.76 prom. alkoholio) moteris žodinio konflikto metu apsistumdė su ne ką „blaivesniu“ (6 prom. alkoholio) sugyventiniu.

Vyriškis įpūtęs 8.32 prom. alkoholio savo užpuoliką pažįsta, todėl jam buvo išaiškinta teisė kreiptis į teismą privataus kaltinimo tvarka. Moteris, konflikto metu nepatyrusi rimtesnių sužalojimų, tyrimo atsisakė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.