Į Lietuvą baltarusis vyko savo šalyje vogtu automobiliu

Druskininkų pasieniečiai Raigardo kontrolės punkte sulaikė, įtariama, Baltarusijoje vogtą automobilį „Toyota RAV 4“, kuriuo šios šalies pilietis vyko į Lietuvą.

Į Lietuvą baltarusis vyko savo šalyje vogtu automobiliu.<br>VSAT nuotr.
Į Lietuvą baltarusis vyko savo šalyje vogtu automobiliu.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-22 12:46, atnaujinta 2017-10-29 22:36

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, penktadienį VSAT Varėnos rinktinės Druskininkų užkardos pareigūnai Raigardo kontrolės punkte tikrino iš Baltarusijos įvažiuojančio automobilio „Toyota RAV 4“ ir jo vairuotojo, 37-erių Baltarusijos piliečio, dokumentus. Ant 2010 m. laidos mašinos buvo baltarusiški numeriai.

Pasieniečiai nustatė, kad šio automobilio kaip, įtariama, vogto nuo praėjusių metų spalio paiešką buvo paskelbę Baltarusijos teisėsaugininkai.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo VSAT Varėnos rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vairuotoją po apklausos VSAT pareigūnai paleido. Automobilis saugomas Druskininkų užkardoje.

Šiemet pasieniečiai iš viso sulaikė 82, įtariama, vogtas transporto priemones, kurių ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos žinybos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.