Panevėžio daugiabutyje moterį žaginę vyrai teisme buvo drąsūs

Trys vyrai, kuriems pareikšti įtarimai išžaginę moterį, antradienį vedami į Panevėžio apylinkės teismą. Ikiteisminį tyrimą atliekantis prokuroras prašo leisti juos suimti.

27 – erių panevėžietis tikina, kad nukentėjusioji pati sutiko pasimylėti, kaip ir ne kartą prieš tai.<br>D.Krasausko nuotr.
27 – erių panevėžietis tikina, kad nukentėjusioji pati sutiko pasimylėti, kaip ir ne kartą prieš tai.<br>D.Krasausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

2015-06-23 13:34, atnaujinta 2017-10-29 18:16

29 – erių panevėžietė pasiskundė policijos pareigūnams, kad pirmadienio naktį apie 2 valandą 30 minučių ją išžagino trys iš matymo pažįstami vyrai. Aldonos gatvėje esančiame bendrabučio tipo bute vyko išgertuvės, kuriose dalyvavo trys moterys ir trys vyrai. Viena moteris buvo nėščia. Nukentėjusios teigimu, trys sugėrovai ją sumušė, atėmė mobiliojo ryšio telefoną, 300 eurų ir dar ją išžagino.

Ikiteisminį tyrimą kuruojančio Panevėžio apygardos prokuroro Ričardo Juozainio teigimu, orgijos vyko visą naktį. Trys įtariamieji savo auką įkalino, prievarta laikė bute ir neleido jai išeiti. Rytą, vos pabėgusi iš bendrabučio, nuskriausta moteris kreipėsi į policiją.

Pareigūnai sulaikė 40 – metį ir 27 – erių panevėžiečius, bei jaunesniojo įtariamojo bendraamžį Anykščių rajono gyventoją. Vyriausias įtariamasis sulaikymo metu buvo neblaivus. Nustatyta, kad jo organizme buvo dvi promilės alkoholio.

Teismo ekspertai nustatė, kad apie išžaginimą pranešusi moteris patyrė smurtą. Jai buvo smogta į veidą.

Pirmasis į teismą konvojaus pareigūnų atlydėtas 27 – erių panevėžietis dengėsi veidą, tačiau jį fotografuojantiems žurnalistams pasiūlė užduoti klausimus. Vyras į juos mielai atsakinėjo. Įtariamasis tvirtino, kad su nukentėjusia 29 – erių moterimi anksčiau ne kartą buvo intymiai bendravęs.

Ji esą ir tą naktį su juo mylėjosi savo noru. Į klausimą, kodėl jį ir dar du sugėrovus panevėžietė apkalbėjo, vyras tikino: moteris buvo jam skolinga ir nenorėjo grąžinti skolos.

Įtariamojo advokatė tvirtino, kad jos ginamasis ir nukentėjusioji buvo pažįstami, ir anksčiau intymiai bendravo. Vyras prieš tai dirbo bendrovėje „Aulaukis“, tačiau dėl ligos išėjo iš darbo. Įtariamasis nukentėjusios panevėžietės namuose atliko įvairių remonto darbų. Tačiau esą ji liko skolinga.

Jaunas vyras jau buvo anksčia teistas už vagystes. Prieš dvejus metus jis grįžo iš įkalinimo įstaigos. Jis yra išsiskyręs, vienas rūpinasi savo mažamete dukra. Kiti du įtariamieji taip pat buvo teisti už vagystes. 27 – erių panevėžietį teismas leido suimti vienam mėnesiui. Kiti du sulaikyti vyrai išgirdo tokį pat teisėjos verdiktą: jiems skirtas suėmimas taip pat vienam mėnesiui. Abu tvirtino, kad moteris sutiko su jais intymiai bendrauti, nepyko. Tačiau neva vienas iš trijų meilės ištroškusių vyrų pavogęs sugėrovės pinigus. Tuomet esą ji supyko ir apkaltino juos. Vienas iš suimtųjų pries kameras pareiškė, kad nukentėjusioji esanti prostitutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.