Pasigamino degtinės ir išėjo pas kitą vyrą

Senas lietuviškas posakis, kad moters kelias į vyro širdį yra per jo skrandį, aktualus ir šiandien. Seniau vyras buvo viliojamas pyragais ar kepsniais, o dabar ryškėja nauja tendencija – vyrą siekiama suvilioti namine degtine. 

Moteris pasigamino degtinės ir išėjo pas kitą vyrą.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Moteris pasigamino degtinės ir išėjo pas kitą vyrą.<br>Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Jun 25, 2015, 11:57 AM, atnaujinta Oct 29, 2017, 11:46 AM

Apie šią naujovę pareigūnai sužinojo iš Pakulmušių (Šiaulių r.) kaimo 43 metų gyventojo, kurio sodyboje rado raugo ir aparatą naminukei varyti. 

Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato Kuršėnų nuovados tyrėjas šio vyro namuose apsilankė birželio 22 d. – tyrė skundą dėl šeimininko smurtavimo prieš sugyventinę. Netikėtai tyrimas dėl smurto virto kitu tyrimu – dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų laikymo ir gaminimo. 

Tyrėjo akis užkliuvo už per kiemą vinguriuojančios žarnos. Ji pareigūną nuvedė į ūkinį pastatą. Pravėręs jo duris, pareigūnas išvydo neteisėtos veiklos įrodymų – naminės degtinės gamybos aparatą ir 30 litrų raugo. Naminės degtinės atsargų rasti nebepavyko. 

Anot namo savininko, alkoholį verda jo sugyventinė. O jos dabar nėra, nes prieš tris savaites ji, išsivirusi naminės degtinės, išėjo pas kitą vyrą. Sugyventinis tikisi, kad moteris baigs gerti naminę ir grįš namo. 

Tačiau grįžusios moters laukia staigmena – žinia apie pradėtą ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų gaminimo. 

47 metų moteris su namine degtine policijos pareigūnams įkliūna jau ne pirmą kartą. Tik anksčiau jai buvo taikytos administracinės nuobaudos, o dabar moteris patraukta baudžiamojon atsakomybėn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.