Elektrėnuose sučiuptas į garažus įsilaužęs vagis

Trečiadienį apie 2 val. 30 min. į policiją kreipėsi Elektrėnų gyventojas, pranešdamas, kad į savo mobilųjį telefoną gavo įsilaužimo signalizacijos signalą, sklidusį iš jo garažo, esančio Elektrėnuose, garažų bendrijoje „Draugystė“.

Iš garažo Elektrėnuose pasikėsinta pavogti infraraudonųjų spindulių šilumos matuoklį „Dodocool GM300“.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Iš garažo Elektrėnuose pasikėsinta pavogti infraraudonųjų spindulių šilumos matuoklį „Dodocool GM300“.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2015, 12:51 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 7:04 AM

Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai, kartu su pareiškėju nuvykę į įvykio vietą, sulaikė į garažą įsibrovusį 34 metų, Kauno r., Domeikavos kaimo gyventoją ir netoliese buvusį jo bendrininką, 62 metų Kauno r., Ražių kaimo gyventoją. Abu sulaikytieji neteisti, nedirbantys asmenys.

Aiškinantis įvykio aplinkybes nustatyta, kad, įsilaužus į garažą, pasikėsinta pavogti infraraudonųjų spindulių šilumos matuoklį „Dodocool GM300“ bei kitų vertingų daiktų. Pas įsibrovusį asmenį rastos priemonės, kuriomis, kaip įtariama, išlaužta patalpos durų spyna.

Elektrėnų policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo pagrobti svetimą turtą.

Ketvirtadienį Trakų r. apylinkės teismas Domeikavos gyventoją suėmė 20 dienų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.