Į butą Radviliškyje įsibrovę vagys pasičiupo ir Jėzaus statulą

Vagystę iš Radviliškyje, Laisvės alėjoje, esančio namo buto tiriantys kriminalistai spėlioja, kam į pinigus ir juvelyrinius dirbinius nusitaikiusiems vagišiams prireikė ir ant sienos kabojusios Jėzaus statulos.

Į butą įsibrovusiems vagims prireikė gipsinės Jėzaus skulptūros.<br>P.Lileikio asociatyvi nuotrauka
Į butą įsibrovusiems vagims prireikė gipsinės Jėzaus skulptūros.<br>P.Lileikio asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Jun 30, 2015, 12:11 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 4:44 PM

Į 22 metų radviliškietės butą vagišiai įsliūkino pirmadienio naktį. Patekti į butą ilgapirščiams padėjo tai, kad šeimininkė nakčiai neužsirakino durų, o tik iš vidaus jas užkabino grandinėle.

Atkabinę grandinėlę ir į vidų užėję vagys bute ilgai neužtruko.

Ilgapirščiai nuo batų dėžės pagrobė rankinę, kurioje buvo buto šeimininkės asmens tapatybės kortelė, gimimo liudijimas, dvi banko mokėjimo kortelės, socialinio draudimo pažymėjimas, 50 eurų, akiniai, sidabrinė grandinėlė su auksiniu kryželiu, vaiko gimimo liudijimas bei skiepų knygelė ir du buto durų raktai.

Įsibrovėlių dėmesį atkreipė ir ant koridoriaus sienos kabėjusi maždaug pusės metro aukščio gipsinė Jėzaus statula. Vagys šią statulą nusikabino ir išsinešė kartu su ant batų dėžės rasta rankine.

Dėl vagystės patirtus nuostolius namo šeimininkė įvertino 435 eurais. Kadangi į vagišių rankas pateko ir buto durų raktai, nukentėjusiajai teks pasikeisti ir užraktus.

Nusikaltėlių ieško ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pradėję Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai. Už vagystę įsibrovus į patalpą baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.