Joniškyje sulaikytas neblaivus vilkiko vairuotojas

Pirmadienį Joniškyje sulaikytas

Joniškyje sulaikytas neblaivus vilkiko vairuotojas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Joniškyje sulaikytas neblaivus vilkiko vairuotojas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 7, 2015, 3:34 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 1:55 AM

Anksčiau 13 kartų už įvairius administracinius nusižengimus, padarytus esant neblaiviam, baustas vyras uždarytas į areštinę, pranešė Šiaulių apskrities policija.

Penktadienio naktį neblaivus vilkiko vairuotojas Radviliškyje mirtinai sužalojo kelių patrulę. Po šios nelaimės vilkikų vairuotojai tikrinami atidžiau.

Kad vilkikų vairuotojai elgiasi neatsakingai ir prie didžiulės transporto priemonės vairo sėda išgėrę, pareigūnai dar kartą įsitikino pirmadienį. Apie 10.15 val. Joniškio komisariato pareigūnai Joniškyje, Vilniaus gatvėje, sustabdė krovininį automobilį „Volvo FH12“.

Jį vairavęs 50-metis Joniškio gyventojas į alkoholio matuoklį įpūtė 1,03 promiles alkoholio. Savo paaiškinime vairuotojas nurodė, kad rytą išgėrė alaus.

Policija pranešė, kad šis vyras nuo 2001 metų, būdamas girtas, padarė 13 administracinių teisės pažeidimų: girtas ne kartą pasirodė viešojoje vietoje, girtas sugadino žmonių turtą, girtas apsivogė parduotuvėje, smurtavo artimoje aplinkoje, o praėjusių metų gegužę girtas vairavo dviratį. Šįkart girtas sėdo prie vilkiko vairo.

Siekdamas išvengti atsakomybės ir išsaugoti vairuotojo pažymėjimą, vyras mėgino pareigūnus papirkti. Jis iš piniginės ištraukė 200 eurų ir padėjo į policijos tarnybinio automobilio daiktų dėtuvę.

Joniškiečiui už vairavimą išgėrus surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas ir pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pareigūnų papirkimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.