Sulaikyta iš senolės pinigus išviliojusi nepilnametė

Vasaros viduryje Rokiškio rajone garbaus amžiaus moteris atidavė sukčiams 300 eurų. Pareigūnai, analizuodami gautą informaciją, išsiaiškino, kad senolės pinigų paimti atskubėjo 17 metų mergina, kuriai pareikšti įtarimai dėl sukčiavimo.

Sulaikyta iš senolės pinigus išviliojusi nepilnametė.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Sulaikyta iš senolės pinigus išviliojusi nepilnametė.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2015, 11:47 AM, atnaujinta Oct 16, 2017, 10:58 PM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, garbaus amžiaus Rokiškio rajono gyventoja sulaukė telefoninio skambučio, o kitam laido gale buvęs asmuo paaiškino, kad neva anūkė sužalojo mergaitę ir jai gydyti reikalingi pinigai. Po nelemto skambučio, išgąsdinusio senolę, į atokų kaimą paimti pinigų atvyko jauna mergina.

Šoką patyrusi močiutė iš pradžių nieko neįtarė, net draugiškai pasikalbėjo su atvykusia mergina. Susisiekusi su giminaičiais, senolė suprato buvusi apgauta ir informavo policiją.

Po tris savaites trukusio tyrimo Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Rokiškio rajono policijos komisariato kriminalinės policijos tyrėjams pavyko nustatyti merginą, atvažiavusią apgauti senolės net iš Panevėžio. Tyrėjai išsiaiškino, kad tą pačią dieną ta pati mergina bandė išvilioti pinigus, paskambinusi Rokiškio miesto gyventojai, bet tąkart jai nepavyko – rokiškietė greit susiorientavo ir nepakliuvo į pinkles. Merginai pareikšti įtarimai. Ji nedirba, nesimoko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.