Vilniuje sulaikyti du didelį kiekį marihuanos turėję vaikinai

Ketvirtadienį Vilniaus policijos

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-09-18 11:12, atnaujinta 2017-10-15 06:04

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, apie 21 val. komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai nusprendė aplankyti jaunimo pamėgtas susitikimų ir bendro laisvalaikio leidimo vietas Žirmūnų gatvėje.

Prožektoriumi apšvietę laiptelius, vedančius nuo 35-to namo link Neries gatvės, pareigūnai jų apačioje pamatė stovinčius du vaikinus. Eidami artyn pareigūnai pastebėjo, kad vienas jų, kaip vėliau paaiškėjo – D. E., gimęs 1989 metais, į greta esančius krūmus numetė apvalų ryšulį.

Klausiami, ką čia veikia, vaikinai negalėjo aiškiai atsakyti, dažnai keitė paaiškinimus, akivaizdžiai jaudinosi. Per apžiūrą D.E. kišenėse rasta 4120 eurų įvairaus nominalo kupiūromis.

Patikrinus vietą, kur D.E. numetė nešulį, rastas lipnia ruda polietilenine plėvele apvyniotas kamuolio formos ryšulys. Praplėšus krepšinio kamuolio dydžio pakuotę buvo matyti, kad viduje yra žalios spalvos augalinės kilmės medžiagos, galbūt marihuanos.

D.E. ir su juo buvęs S.Y., gimęs 1995 metais, pristatyti į policijos komisariatą. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?