Avarijos kaltininkui – ryžtingų moterų kirtis

Kaune dvi ryžtingos moterys, rizikuodamos gyvybe, pasivijo eismo įvykio kaltininką ir padėjo policijai jį sučiupti.

Moteris užsirašė avarijos kaltininko automobilio numerį ir perdavė jį policijai.<br>P.Mantauto asociatyvi nuotr.
Moteris užsirašė avarijos kaltininko automobilio numerį ir perdavė jį policijai.<br>P.Mantauto asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2015, 2:00 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 8:07 AM

Šių metų gegužės 2 dieną Kaune, kelio Kaunas-Zarasai-Daugpilis 9 kilometre, automobilio „Ranault Espace“ (su priekaba) vairuotojas, važiuodamas nuo Kauno link Karmėlavos, rikiuodamasis iš antros eismo juostos į pirmąją, nedavė kelio pirma eismo juosta važiavusiam automobiliui „Audi Q5“. Dėl šios priežasties „Audi Q5“ vairuotojas, norėdamas išvengti eismo įvykio turėjo priverstinai sukti į antrą eismo juostą, kuria tuo metu važiavo automobilis „Volvo XC 90“, ir su juo susidūrė. Po susidūrimo abu automobiliai nuvažiavo nuo kelio, vienas automobilis atsitrenkė dar ir į stulpą. Tik laimingo atisitiktinumo dėka nebuvo sužeistų ar žuvusių eismo dalyvių.

Automobilio „Renault Espace“ vairuotojas, sukėlęs eismo įvykį, iš įvykio vietos pasišalino.

Įvykį mačiusios automobilio BMW vairuotoja (gimusi 1980 m.) ir keleivė (gimusi 1955 m.) pradėjo vytis pažeidėją, rizikuodamos savo sveikata, gyvybe ir turtu. Pasivijusios pažeidėją, moterys jį sustabdė ir pareikalvao, kad jis grįžtų į eismo įvykio vietą. Kol automobilio „Volvo“ vairuotoja kalbėjo su pažeidėju, keleivė užsirašė jo automobilio valstybinį numerį.

Automobilio „Renault Espace“ vairuotojui atsisakius vykdyti reikalavimus ir nuvažiavus, abi moterys grįžo į įvykio vietą ir visą informaciją pateikė policijai.

Tik moterų ryžtingų veiksmų dėka pavyko nustatyti ir patraukti eismo įvykio kaltininką (gimusį 1972 m.) atsakomybėn, o nukentėjusiems asmenims draudimas atlygino žalą, pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.