Gerą tarnybą turėjęs policininkas prisidirbo: vairavo girtas

Vilniaus senamiestyje sulaikytas automobilis, kurį vairavo girtas policijos pareigūnas. Jo kolegos buvo principingi ir policininką nušalinę nuo vairavimo surašė jam protokolą.

Vilniaus senamiestyje sulaikytas automobilis, kurį vairavo girtas policijos pareigūnas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus senamiestyje sulaikytas automobilis, kurį vairavo girtas policijos pareigūnas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2015, 10:07 AM, atnaujinta Oct 13, 2017, 4:48 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, naktį iš penktadienio į šeštadienį apie 0 val. 30 min. Vilniuje, Didžiojoje g., sulaikytas nuosavas automobilis „VW Transporter“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas neblaivus Lietuvos kriminalinės policijos biuro Tarptautinių ryšių valdybos „Sirene“ nacionalinio skyriaus vyresnysis specialistas O.S. (gim. 1976 m.).

Į alkotesterį pareigūnas pripūtė 1,92 prom.

Policininką sustabdę jo kolegos, vairuoti toliau jam neleido ir surašė protokolą. Dabar prisidirbusiam pareigūnui gresia ne tik piniginę bauda, bet jis ir gali būti atleistas iš tarnybos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.