Kraupus nusikaltimas Naujojoje Akmenėje: nužudyti du žmonės

Akmenės rajono policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi aplinkybes, kuriomis buvo nužudyti du žmonės – Laura B. ir Sigitas. 

Akmenės rajono policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi aplinkybes, kuriomis buvo nužudyti du žmonės.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Akmenės rajono policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi aplinkybes, kuriomis buvo nužudyti du žmonės.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 28, 2015, 8:48 AM, atnaujinta Oct 13, 2017, 4:27 AM

Kaip informavo Policijos departamentas, sekmadienį apie 11 val. 05 min. Akmenės r., Naujojoje Akmenėje, Respublikos g., bute, rasti 25-erių metų moters ir 36-erių metų vyro kūnai su daugybiniais sužalojimais.

Neblaivus (1,52 prom. alkoholio) 37-erių metų įtariamasis uždarytas į areštinę.

Nužudytuosius sekmadienio ryte rado mirusios moters tėvas. Jis skambino dukrai telefonu, bet ši neatsiliepė, todėl nuėjo į jos butą pažiūrėti, kas vyksta. Kai pradarė duris, išvydo dukters kojas ir kraujo klaną. Staigiai užvėrė duris, kad šių vaizdų nepamatytų dukters 7-metė mergaitė, kurią jis buvo pasiėmęs pas save iš vakaro ir kartu su ja atėjo ieškoti dukters.

Vyras iš karto iškvietė policiją ir greitąją pagalbą.

Nusikaltimo įtariamasis sulaikytas netrukus, nes aplinkiniai matė jį išeinant iš buto su lagaminu rankose. Vyras, pravarde Paršas, sulaikytas netoliese esančiame miškelyje. Jis skambino draugui ir prisipažino, kad moterį su kitu vyru nužudė.

Aplinkinių teigimu, nužudytoji Laura B. su nužudytuoju Sigitu buvo pažįstami apie metus laiko. Jų draugystė prasidėjo po to, kai pašlijo moters šeimyninis gyvenimas. Sigitas pas moterį nuolat negyveno, tačiau dažnai užsukdavo. Įtariamasis Linas, pravarde Paršas, pas moterį taip pat lankydavosi, jos bute kartais vykdavo išgertuvės.

Liudininkų teigimu, bute rasti du žmonių kūnai buvo sudaužyti ir neatpažįstami. 

Dėl nužudymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.