Laisvėje paliktas iškrypėlis veržiasi į areštinę

Už viešosios tvarkos pažeidimą jau nuteistas, tačiau iki nuosprendžio įsiteisėjimo laisvėje paliktas 51 metų Vaclovas Kosčiuška kaip įmanydamas veržiasi už grotų.

V.Kosčiuška už masturbavimąsi viešojoje vietoje jau yra teistas vienuolika kartų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotrauka
V.Kosčiuška už masturbavimąsi viešojoje vietoje jau yra teistas vienuolika kartų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Oct 11, 2015, 10:17 AM, atnaujinta Oct 10, 2017, 8:31 PM

Šis etatiniu Šiaulių iškrypėliu pramintas vyras po rugsėjo 24-ąją jam už masturbavimąsi viešojoje vietoje paskelbto teismo nuosprendžio vėl įkliuvo du kartus.

Pastarąjį kartą V.Kosčiuška buvo sučiuptas šeštadienio popietę, kai Šiauliuose prie daugiabučio namo demonstravo praeiviams savo lytinius organus.

Pranešimą apie iškrypėlį gavę policijos pareigūnai jį sučiupo ir uždarė į areštinę.

Nuteisė, bet paliko laisvėje

Jau vienuolika kartų už masturbavimąsi viešojoje vietoje teistas V.Kosčiuška į policijos akiratį pateko prieš šešerius metus, kai dėl girtavimo neteko darbo, būsto ir šeimos, o atsidūręs gatvėje ėmė vagiliauti ir smagintis demonstruodamas aplinkiniams savo lytinius organus.

Pastaruoju metu V.Kosčiuška už grotų stengdavosi patekti šaltuoju metų laiku. Tikėtina, kad taip benamis elgdavosi norėdamas gauti maisto ir šiltą pastogę.

Rūpintis „žiemos būstu“ šis iškrypėlis ėmė jau rugsėjo pabaigoje. Rugsėjo 22 dieną V.Kosčiuška dar kartą įkliuvo pareigūnams, kai praeivių akivaizdoje masturbavosi Šiaulių miesto centre.

 V.Kosčiuška už viešosios tvarkos pažeidimą buvo nuteistas 26 paroms arešto, tačiau už grotų neužsibuvo – paskelbus nuosprendį buvo išleistas į laisvę laukti, kol šis nuosprendis įsiteisės.

Po nuosprendžio vėl įkliuvo du kartus

Dvidešimt parų, per kurias turi įsiteisėti paskelbtas nuosprendis, V.Kosčiuškai pasirodė pernelyg didelis laikotarpis.

Belaukdamas, kol įsiteisėjus nuosprendžiui pagaliau atsidurs už grotų, K.Kosčiuška į areštinę bent trumpam spėjo patekti net du kartus.

Rugsėjo 29-ąją V.Kosčiuška buvo sučiuptas, kai savo lytinius organus demonstravo praeiviams Vytauto gatvėje. Po dviejų areštinėje praleistų parų iškrypėlis vėl buvo išleistas į laisvę.

Šeštadienį vėl įkliuvęs ekshibicionistas į laisvę turėtų būti išleistas pirmadienį, nes iki to laiko dar nebus spėjęs įsiteisėti už tokį pat nusikaltimą rugsėjo 24-ąją paskelbtas nuosprendis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.