Patrulį spardė įkaušusi buvusio apylinkės inspektoriaus žmona

Kauno rajono policijai galvos skausmu tapo buvusio kolegos šeima, gyvenanti Raudondvario miestelyje.

Kauno rajone patruliams teko tramdyti girtą savo buvusio kolegos žmoną, kuri sulaikoma aršiai priešinosi. Ji uždaryta į areštinę.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Kauno rajone patruliams teko tramdyti girtą savo buvusio kolegos žmoną, kuri sulaikoma aršiai priešinosi. Ji uždaryta į areštinę.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys

Oct 20, 2015, 9:21 AM, atnaujinta Oct 9, 2017, 1:04 AM

Dėl nesibaigiančio smurto artimoje aplinkoje, triukšmo ir kitų problemų patruliams nuolat tenka vykti į buvusio apylinkės inspektoriaus namus gesinti įsiplieskiančių konfliktų.

Į pensiją išėjęs policininkas ir jo 41 metų sutuoktinė įsitraukė į girtavimą, neblaivūs abu kelia kivirčus. Jie niekur nedirba.

Vėlų pirmadienio policiją iškvietė buvusio inspektoriaus žmonos artimi giminaičiai iš Raudondvario, pas kuriuos tuo metu ji svečiavosi.

Moteris neblaivi kėlė triukšmą, o paskui sumušė giminaičius.

Iškviesti patruliai taip pat gavo savo porciją – triukšmadarė vienam patrulių kelis kartus įspyrė į pilvą ir krūtinę, iškoneveikė pareigūnus.

Raudondvario gyventojai iškelta byla dėl pasipriešinimo policijai. Už tai gresia iki 3 metų nelaisvės. Ji uždaryta į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.