15-metė radviliškietė iš namų pabėgo pas mylimąjį į Angliją

Radviliškio policija paskelbė

Dėl pabėgusios nepilnametės bus kreipiamasi pagalbos į Didžiosios Britanijos policiją.<br>J. Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Dėl pabėgusios nepilnametės bus kreipiamasi pagalbos į Didžiosios Britanijos policiją.<br>J. Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 21, 2015, 12:04 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 5:46 PM

Kaip skelbia policija, Pociūnėlių miestelio gyventoja spalio 8 dieną be mamos sutikimo išvyko į Angliją, Harlow (Harlou) miestą. Nepilnametė atsisako grįžti į Lietuvą.

Radviliškio rajono policijos komisariato Viešosios policijos viršininkas Mindaugas Beržanskis BNS sakė, kad dingusioji su artimaisiais bendrauja programa „skype“ ir per socialinį tinklą „Facebook“, tačiau konkrečios savo buvimo vietos nenurodo. Be to, nepilnametė artimiesiems pareiškė, kad jeigu jie kreipsis į policiją, ji ims slapstytis.

M.Beržansko teigimu, dėl pabėgusios nepilnametės bus kreipiamasi pagalbos į Didžiosios Britanijos policiją.

Pirminiais duomenimis, vaikinas, pas kurį išvyko paauglė, yra pilnametis, gimęs 1991 metais, kilęs iš Panevėžio.

Harlou mieste, į kurį išvyko nepilnametė, gyvena jos pilnametė sesuo. Pirminiais duomenimis, sesuo gyvena su savo nepilnametės sesers draugo broliu. Sesuo ragina jaunėlę grįžti į Lietuvą, tačiau ši neklauso.

Dingusios požymiai: apie 174 centimetrų ūgio, mėlynų akių, liekno kūno sudėjimo, ilgų garbanotų plaukų, dabar nusidažiusi raudonai. Apsirengusi tamsiai mėlynu džemperiu, aptemptomis baltomis su juodais raštais kelnėmis, juodais 40-41 dydžio sportiniais bateliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.