Vilniuje nuo pareigūnų sprukęs „Renault“ daužė, kas papuola

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Vilniuje nuo pareigūnų sprukęs automobilis „Renault Laguna“ daužė kitas stovinčias mašinas. Kliuvo ir bėglį persekiojusiam policijos automobiliui. Sprukusio „Renault“ vairuotojui nuo policijos pavyko pasislėpti, jo mašina vėliau surasta ir išgabenta į saugomą aikštelę.

Naktį Vilniuje nuo pareigūnų sprukęs „Renault“ daužė kitas mašinas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Naktį Vilniuje nuo pareigūnų sprukęs „Renault“ daužė kitas mašinas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2015, 7:53 AM, atnaujinta Oct 8, 2017, 2:24 PM

Automobilį „Renault Laguna“ Vilniaus policijos patruliai pabandė sustabdyti apie 1 val. 36 min. Tačiau automobilio vairuotojas nepakluso reikalavimui sustoti ir bandė sprukti, tad prasidėjo gaudynės naktinio miesto gatvėmis.

Linkmenų g. ir Krokuvos g. sankryžoje, sukdamas į dešinę, „Renault“ kliudė greta ta pačia kryptimi su įjungtais raudonos ir mėlynos spalvos švyturėliais bei specialiais garso signalais važiuojantį tarnybinį policijos automobilį „VW Jetta“, o šis po smūgio atsitrenkė į kelkraštį.

„Renault“ vairuotojas, nors ir apdaužęs policijos automobilį, nė nemanė sustoti. Važiuodamas toliau, Kalvarijų g. 172 kieme jis kliudė stovintį automobilį „Subaru“ ir iš įvykio vietos pasišalino.

Tą pačią naktį, apie 3 val., policijos pareigūnams nesustojęs ir iš eismo įvykio vietos pasišalinęs automobilis „Renault“ rastas stovintis užrakintas Širvintų g. namo kieme. Vairuotojo šalia nebuvo, jis nėra sulaikytas.

Nuo policijos sprukęs automobilis techninės pagalbos sunkvežimiu išgabentas į saugomą aikštelę.

Policija pradėjo tyrimą ir ieško automobilį vairavusio asmens.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.