Latvio kontrabandininko kyšis pareigūnams: dėžė cigarečių

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai keturis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus. Pareigūnams buvo siūlomi pinigai, kebabai ir cigaretės.

Praėjusią parą pareigūnams buvo siūlomi pinigai, kebabai ir cigaretės.<br>P.Mantauto asociatyvi nuotr.
Praėjusią parą pareigūnams buvo siūlomi pinigai, kebabai ir cigaretės.<br>P.Mantauto asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2015, 10:55 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 12:30 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, dar ketvirtadienį apie 23 val. 31 min., Panevėžio r., kelio Panevėžys–Aristava–Sitkūnai 22-ajame km, Latvijos pilietis (gim. 1958 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad nelegaliai gabeno 3 tūkst. 500 cigarečių pakelių, Panevėžio apskrities VPK pareigūnams siūlė kaip kyšį dėžę vežamų cigarečių.

Latvis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Penktadienį apie 11 val. 30 min. Pakruojo r. vyras (gim. 1977 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad nepateikė automobilio techninės apžiūros dokumento ir vairavo neturėdamas teisės vairuoti, Pakruojo r. policijos pareigūnui ir VSAT pasieniečiui siūlė dviejų kebabų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 15 val. 30 min. Kaune, Neries krantinės g., vairuotojas (gim. 1986 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės  ir už tai, kad automobiliui nebūtų anuliuota techninė apžiūra dėl tamsintų stiklų, Kauno apskrities VPK pareigūnui siūlė 20 eurų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat penktadienį apie 18 val. 34 min. Varėnos r., ties Lynežerio kaimu, kelyje Rudnia–Lynežeris, vyras (gim. 1960 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neturėdamas transporto priemonės ir priekabos registracijos liudijimų, Varėnos r. policijos pareigūnams davė 20 eurų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.