Telšiškį iš lovos išvertė ugniagesiai, policininkai ir medikai

Ugniagesiams tenka ne tik gaisrus gesinti, bet ir girtus žmones, savo lovoje kietai įmigusius, žadinti. Tokia anekdotiška istorija nutiko Telšiuose.

Telšiuose į gyvenamąjį namą be reikalo sulėkė policininkai, medikai ir gaisrininkai.<br>G.Akavickienės nuotr.
Telšiuose į gyvenamąjį namą be reikalo sulėkė policininkai, medikai ir gaisrininkai.<br>G.Akavickienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Nov 16, 2015, 4:10 PM, atnaujinta Oct 4, 2017, 5:22 AM

Vėlyvą sekmadienio vakarą, 23 val. 25 min., susijaudinusi telšiškė pranešė, kad jai reikalinga ugniagesių pagalba, nes negali patekti į gyvenamąjį namą, esantį Aguonų gatvėje.

Ašarodama moteris tvirtino, kad mansardoje įrengtame bute gyvena vyriškis, kuris įtartinai neatidaro durų. „Jam nutiko kažkas blogo“, – graudinosi telšiškė.

Į spėjamą nelaimės vietą atvykus priešgaisrinėms gelbėjimo pajėgoms, čia jau laukė policijos pareigūnai ir greitosios medicinos pagalbos medikai.

Ugniagesiams išplėšus duris, į butą sugužėjo policijos pareigūnai ir medikai. Tačiau, kaip paaiškėjo, nieko gelbėti nereikėjo.

Bute iš tikrųjų buvo vyras, bet jis išgėręs alkoholinių gėrimų ramiai miegojo tol, kol neprižadino nekviesti svečiai.

Pirmadienį apsilankius gyvenamajame name, įvykio „kaltininko“ neradome. Tačiau šnekus kaimynas iš pirmo aukšto papasakojo, kad į penktą dešimtį kopiantis Algis mansardoje vos prieš mėnesį išsinuomojo butą, o tą sekmadienio vakarą padauginęs alaus nuėjo miegoti.

Į butą niekaip negalinti patekti širdies draugė be reikalo ant kojų sukėlė specialiąsias tarnybas. „Ta pana čia net negyvena, kokią teisę turi jaukti ramų mūsų gyvenimą?“ – piktinosi pašnekovas, pats name gyvenantis irgi nuomininko teisėmis. „Dirbu kūriku pas 85 metų močiutę, ji sunkiai vaikšto, todėl už tarnystę gavau kambarį“, – sakė visažinis kaimynas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.