Dėl apiplėšinėjamų vaikų Klaipėdoje sustiprintas patruliavimas

Viename Klaipėdos lombarde aptikti iš vaikų pagrobti telefonai.

Klaipėdoje dėl gatvėse apiplėšinėjamų vaikų sustiprintas patruliavimas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Klaipėdoje dėl gatvėse apiplėšinėjamų vaikų sustiprintas patruliavimas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Nov 19, 2015, 2:04 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 8:02 PM

Bus patruliuojama viešai ir neviešai kriminogeniškai aktyviausiose Klaipėdos miesto rajonuose. Patruliuoja ne tik Patrulių rinktinės pareigūnai, bet ir Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai. Patruliuojama įvairiu paros metu, atsižvelgiant į atliktą šių nusikalstamų veikų analizę, skelbia uostamiesčio policija.

Pastaruoju metu Klaipėdoje padaugėjo pranešimų apie apiplėšimus. Tokių nusikaltimų metu dažniausiai nukenčia vaikai – vyresni paaugliai juos sumuša ir atima vertingus daiktus.

Spalio 31 dieną į policiją kreipėsi moteris. Ji pranešė, kad apie 20.10 val. prie Taikos prospekto 3 namo esančiame autobusų sustojime trys nepažįstami vaikinai iš jos sūnaus atėmė sportinius batelius „Nike“ ir mobiliojo ryšio telefoną „Samsung Galaxy Core“. Du plėšikai laikė berniuką už rankų, o trečias liepė nusiauti batus, po to iš kišenės ištraukė telefoną. Žala – 250 eurų.

Spalio 29 dieną gautas 1983 metaus gimusios moters pareiškimas, kad apie 18.20 val. prie Baltijos prospekto 53 namo du nepažįstami vaikinai, grasindami panaudoti fizinį smurtą, iš nepilnamečio sūnaus atėmė mobilaus ryšio telefoną. Žala – 250 eurų.

Lapkričio 4 dieną į policiją kreipėsi 1973 metais gimusi klaipėdiškė. Ji pranešė, kad apie 17.40 val. Ligoninės gatvėje prie nepilnamečio sūnaus priėjo du vaikinai, sugriebė jį už rankos ir liepė atiduoti telefoną. Išsigandęs sūnus vaikinams atidavė telefoną. Žala – 200 eurų.

Šie sunkūs nusikaltimai jau atskleisti. Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai sulaikė du klaipėdiškius – 18-metį Debreceno gatvės gyventoją bei 16-metį Gedminų gatvėje gyvenantį paauglį. Abu įtariamieji apklausti. Tyrimas tęsiamas, spėjama, kad vaikinai yra įvykdę ir daugiau panašių sunkių nusikaltimų.

Viename Klaipėdos lombarde aptikti iš vaikų pagrobti telefonai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.