Įtariamą žudiką surado greičiau nei auką

Staniavos, Žagarių ir kitų aplinkinių Punios seniūnijos kaimų (Alytaus r.) gyventojai jau savaitę aptarinėja, kas galėjo įvykti per 25 metų Tomo L. gimtadienį kovo 4 dieną, kad jis pats po kelių dienų atsidūrė areštinėje, o 32 metų jo draugas Nerijus L. pradingo.

Tragedija įvyko namuose, kur savaitgalį iš Kauno grįžęs sūnus Tomas L. su kompanija šventė gimtadienį.<br>Lrytas.lt asociatyvi nuotr.
Tragedija įvyko namuose, kur savaitgalį iš Kauno grįžęs sūnus Tomas L. su kompanija šventė gimtadienį.<br>Lrytas.lt asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Mar 16, 2016, 12:30 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 2:06 PM

Kovo 8 dieną gavę iš alytiškio J.L., Staniavos kaime slaugančio motiną, pranešimą apie keturias dienas namo negrįžtantį sūnų, Alytaus apskrities vyriausiojo komisariato pareigūnai jau per dvi dienas išaiškino jo dingimo aplinkybes ir nustatė, kad 32 metų vyras buvo nužudytas ir įmestas į Nemuną, tekantį pro šį kaimą.

Į pagalbą pakviesti priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos narai kovo 10 dieną keturias valandas kūno ieškojo upėje, bet nerado.

Policijos pareigūnai šioje vietoje pradingėlio paiešką surengė, kai sulaikė ir apklausė draugo nužudymu įtariamą Tomą L. Jis vėliau bandė pats nusižudyti – persipjovė venas.

Ligoninėje gydytą įtariamąjį teko saugoti policijos pareigūnams. Vakar teismas leido jį suimti trims mėnesiams.

Areštinėje atsidūrė ir mėnesiui suimtas jo penkiasdešimtmetis tėvas Valius L., įtariamas padėjęs sūnui atsikratyti nužudytojo kūnu.

Tragedija įvyko šio staniaviškio namuose, kur savaitgalį iš Kauno grįžęs sūnus Tomas L. su kompanija šventė gimtadienį. Jame dalyvavo ir kaimynystėje gyvenančios močiutės ir ją slaugančio tėvo atvykęs aplankyti alytiškis Nerijus L. Jo nužudymo aplinkybių įvykį tiriantys policijos ir prokuratūros pareigūnai nenurodo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.