Šiauliuose buvo pranešta apie užminuotą teismo pastatą

Ketvirtadienio popiete dėl telefoninio teroristo pranešimo sumaištis kilo prie Šiaulių teismo pastato. Telefonu paskambinęs vyras pranešė, kad teismas gali būti užminuotas.

Šiauliuose pranešta apie užminuotą teismo pastatą.<br>Šiaulių apylinkės teismo nuotr.
Šiauliuose pranešta apie užminuotą teismo pastatą.<br>Šiaulių apylinkės teismo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2016, 2:09 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 11:01 AM

Šią informaciją lrytas.lt patvirtino Šiaulių apskrities VPK atstovė Gailutė Smagriūnienė. Pasak policijos atstovės, telefonu apie 14 val. 30 min. paskambinęs vyras sakė „išgirdęs kalbas, kad teismas gali būti užminuotas“.

Policija į šį pranešimą sureagavo, tačiau planas „Skydas“ nebuvo skelbiamas. Apsižiūrėti į teismą nusiųsti policijos patruliai.

Kaip pranešė Šiaulių apylinkės teismo atstovai, dėl šio incidento iš pastato 45-ioms minutėms buvo evakuoti visi darbuotojai. 

„Policijos pareigūnai pastatą aptvėrė apsaugine juosta ir patikrino patalpas, kuriose nieko įtartino nerado. Po 45 minučių Šiaulių apylinkės teismo darbuotojai grįžo į darbo vietas“, – rašoma teismo pranešime.  

Įvykis tiriamas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.