Pasieniečiai į areštinę uždarė vokietį

Kalvarijos užkardos pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė Vokietijos pilietį, kuris dokumentų kontrolės metu pasieniečiams pateikė suklastotą Lenkijos vairuotojo pažymėjimą.

Pasieniečiai į areštinę uždarė vokietį.<br>VSAT nuotr.
Pasieniečiai į areštinę uždarė vokietį.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2016, 2:10 PM, atnaujinta May 31, 2017, 8:18 PM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, naktį iš antradienio į trečiadienį VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu, kelyje Marijampolė – Suvalkai, patikrino į Lenkiją vykusį automobilį BMW 316.

Transporto priemonę, pažymėtą vokiškais valstybiniais registracijos numeriais, vairavo 56 metų Vokietijos pilietis. Patikros metu Kalvarijos užkardos pasieniečiams vyras, be kitų dokumentų, ištiesė ir esą jo vardu išduotą Lenkijos vairuotojo pažymėjimą. VSAT pareigūnai nustatė, kad šis dokumentas yra suklastotas.

Vairuotojas buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, o dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu VSAT Lazdijų rinktinės pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

BMW 316 saugomas Kalvarijos užkardoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste