Pasieniečiais įkliuvo iš Norvegijos atvykęs girtas emigrantas

Kybartuose pasieniečiai sulaikė Norvegijoje gyvenantį lietuvį, kuris vairavo automobilį smarkiai apgirtęs nuo alkoholio ir pasienio ruože neturėjo asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų.

Norvegijos lietuvis vairavo neblaivus ir neturėdamas dokumentų.<br>VSAT nuotr.
Norvegijos lietuvis vairavo neblaivus ir neturėdamas dokumentų.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2016, 10:24 AM, atnaujinta May 31, 2017, 6:11 PM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, ketvirtadienio naktį VSAT Lazdijų rinktinės Kybartų užkardos pasieniečiai dokumentų patikrinimui Kybartų ribose sustabdė automobilį „Audi A6 Avant“. Ši vieta yra specialiais ženklais nužymėtame pasienio su Rusija ruože, kur privaloma turėti asmens tapatybę patvirtinančius dokumentus.

Paaiškėjo, kad vairuotojas jų neturi. Vėliau nustatyta, kad jis yra Norvegijoje savo gyvenamąją vietą deklaravęs 31 metų lietuvis. Pasieniečiai iškart pastebėjo, kad vyras smarkiai apsvaigęs nuo alkoholio. Buvo iškviesti policijos pareigūnai, kurie vairuotojui nustatė 2,44 promilės girtumą.

Už Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimą, t.y. buvimą pasienio ruože be tapatybę patvirtinančių dokumentų, VSAT pareigūnai Norvegijos lietuvį įspėjo. Už vairavimą neblaiviam jį baus policijos pareigūnai, kuriems pasieniečiai perdavė girtą vairuotoją ir jo automobilį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.